Fresh Air

Her er min Fresh Air Box plassert på øverste hylle. Den virker både i rommet, samt gjennom tak og vegger da det også er en radiobølgefunksjon i apparatet.

Fresh Air Box. Dekker 90 m2. Eliminerer luftbårne forurensninger og allergener. frisker opp luften og fjerner lukt i stillestående miljøer.

Fresh Air Surround. Dekker 280 m2. Eliminerer luftbårne forurensninger og allergener. frisker opp luften og fjerner lukt i stillestående miljøer.

Fresh Air Focus. Renser luften på mindre områder, f.eks. ved kattedoen eller på toalettet.

Fresh Air Mobile. Ypperlig for å rense luften som trekker inn i bilen når du er ute i trafikken.

Fresh Air Personal. For deg som sliter med å være ute når luftforurensingen er høy.

På det første bildet ser du en liten "Fresh Air Box". Den frisker opp luften, fjerner lukt og eliminerer allergener og luftbårne forurensingen fra er areal på ca 90 m2. En kjempegod investering for bedre luft og bedre helse for deg/dere som bor i leilighet.

Det finnes også en større utgave av sorten, "Fresh Air Surround", som dekker hele 280 m2. Denne egner seg godt hvis du bor i hus, og også i større lokaler, så som i butikk- og møtelokaler, restauranter m.v. 
I tillegg til disse finnes luftbehandler for bilen, "Fresh Air Mobile", og for bl.a. toalettet, "Fresh Air Focus", og til slutt har vi også en liten "Fresh Air Personal" til å ha rundt halsen hvis du er svært ømfintlig for luftforurensing utendørs på kalde, klare, stillestående dager..... Uante muligheter. Ta en titt på lenken 


for å finne ut hvordan dette går an.
 
Send meg noen ord hvis du vil vite litt om mine erfaringer, eventuelt kjøpe et av produktene. 
 
 
 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.01 | 22:34

Dette virket jo veldig bra, men jeg kan tenke meg en undersøkelse av hodet mitt. Jeg har problemer med konsentrasjon, jeg blil mobbet når jeg ikke husker.

...
26.09 | 20:25

Så fantastisk!! :o) Jeg skulle gjerne vist bildene fram i Østfold, og Sarpsborg i 2016 måtte vært midt i blinken... Spennende å se hva som skjer.Tusen takk! :o)

...
26.09 | 13:15

Grete og Kristen Fredrik Stray fant Bjørnstadskipet og Solbergfeltet på vår bryggesleng i går. Har sent over innformasjon til 1000 års kom.Sarpsborg.2016.

...
14.11 | 00:12

Du e kjempeflink Liv! Det fineste har eg:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE