Living Water

Snart i hus :-)

Solid innpakning.

På plass på kjøkkenbenken :-D

"Living Water" er koblet til springen med én slange (den er ikke helt ferdig stripset til på bildet). Den andre hvite slangen fra maskinen fører "spillvann" etter ioniseringsprosessen ut i vasken. det vannet vi "bestiller" kommer ut av den blanke slangen på toppen av maskinen.

Om springen skal brukes på vanlig måte, eller om vannet skal gå gjennom maskinen, bestemmer du med ventilen på kranen. Peker den ned, går vannet rett ut gjennom springen (som før), vris den 90 grader opp går vannet gjennom "Living Water"-maskinen....

... Som her :-)

"Bestiller" du basisk vann (pH over 8,5) i maskinen, kommer det tilsvarende surt vann gjennom den hvite slangen fra maskinen pH 14 - 8,5 = pH 5,5). Surt vann (pH under 6) er bl.a. antiseptisk, og kan brukes til mye lurt utvortes.

Vann med pH 9,5 er godt å drikke for å få kroppen nøytralisert for alt det sure vi får i oss i den daglige kosten, og via miljøet rundt oss.

Ønsker vi en annen pH på vannet gjennom maskinen, trykker vi på det alternativet vi ønsker....

.... Og ut kommer det vannet vi ønsker. I dette tilfellet pH 7, som er nøytralt vann :-)

En av mine beste investeringer det siste tiåret; Living Water vannbehandlingsmaskin, som både renser, ioniserer og pH-justerer vannet. Utrolig hvor mye glede en kan få av vannet når rett pH nyttes til rett bruk...
Maskinen har to "forfiltre" som renser vannet før ionisering og pH-justering, som er en renseprosess i seg selv, og som også tar knekken på koliforme sykdomsfremkallende bakterier (e-coli m.fl.).  Etter flere alvorlige hendelser den siste tiden med infisert drikkevann fra offentlige drikkevannskilder, er kanskje dette en investering å tenke på... 
Se lenke for undersøkelse gjort av Næringsmiddeltilsynet i Rogaland http://www.vollara.no/application/files/5714/8941/4198/Naeringsmiddeltilsynet_Living_Water_test_Ims.pdf


Ta deg noen minutter, og les deg litt opp på hva Living Water egentlig er og hva den lille nette maskinen kan gjøre med drikkevannet ditt. Det kan bli en forskjell du vil merke! 
Se www.vollara.no, vannprodukter - Living Water


Gi meg et ord, på mobil 481 20 539,  eller sende meg en mail (lnwie@broadpark.no) ,  hvis du ønsker å vite mer opp dette fantastiske produktet 😀. Vi snakkes!!


  

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.10 | 07:04

Hei jeg synes Det var enkelt Jeg brukte ett minutt og tre sekunder

...
02.10 | 07:02

Den er bra men litt enkel

...
05.01 | 22:34

Dette virket jo veldig bra, men jeg kan tenke meg en undersøkelse av hodet mitt. Jeg har problemer med konsentrasjon, jeg blil mobbet når jeg ikke husker.

...
26.09 | 20:25

Så fantastisk!! :o) Jeg skulle gjerne vist bildene fram i Østfold, og Sarpsborg i 2016 måtte vært midt i blinken... Spennende å se hva som skjer.Tusen takk! :o)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE