Living Water

Snart i hus :-)

Solid innpakning.

På plass på kjøkkenbenken :-D

"Living Water" er koblet til springen med én slange (den er ikke helt ferdig stripset til på bildet). Den andre hvite slangen fra maskinen fører "spillvann" etter ioniseringsprosessen ut i vasken. det vannet vi "bestiller" kommer ut av den blanke slangen på toppen av maskinen.

Om springen skal brukes på vanlig måte, eller om vannet skal gå gjennom maskinen, bestemmer du med ventilen på kranen. Peker den ned, går vannet rett ut gjennom springen (som før), vris den 90 grader opp går vannet gjennom "Living Water"-maskinen....

... Som her :-)

"Bestiller" du basisk vann (pH over 8,5) i maskinen, kommer det tilsvarende surt vann gjennom den hvite slangen fra maskinen. Surt vann er bl.a. antiseptisk, og kan brukes til mye lurt utvortes.

Vann med pH 9,5 er godt å drikke for å få kroppen nøytralisert for alt det sure vi får i oss i den daglige kosten, og via miljøet rundt oss.

Ønsker vi en annen pH på vannet gjennom maskinen, trykker vi på det alternativet vi ønsker....

.... Og ut kommer det vannet vi ønsker. I dette tilfellet pH 7, som er nøytralt vann :-)

En av mine beste investeringer i 2014; Living Water vannbehandlingsmaskin, som både renser, ioniserer og pH-justerer vannet. Utrolig hvor mye glede en kan få av vannet når rett pH nyttes til rett bruk.....


Ta deg noen minutter og se på videoen "Learn about LivingWater" (følg lenken over). Gi meg et ord,  eller sende meg en mail (lnwie@broadpark.no) ,  hvis du ønsker å vite mer opp dette fantastiske produktet .


  

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.01 | 22:34

Dette virket jo veldig bra, men jeg kan tenke meg en undersøkelse av hodet mitt. Jeg har problemer med konsentrasjon, jeg blil mobbet når jeg ikke husker.

...
26.09 | 20:25

Så fantastisk!! :o) Jeg skulle gjerne vist bildene fram i Østfold, og Sarpsborg i 2016 måtte vært midt i blinken... Spennende å se hva som skjer.Tusen takk! :o)

...
26.09 | 13:15

Grete og Kristen Fredrik Stray fant Bjørnstadskipet og Solbergfeltet på vår bryggesleng i går. Har sent over innformasjon til 1000 års kom.Sarpsborg.2016.

...
14.11 | 00:12

Du e kjempeflink Liv! Det fineste har eg:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE